Huysmanhoeve viert mee heropening CC De Herbakker

In het weekend van 13 en 14 januari is er het grote openingsweekend van het gerenoveerde Cultureel Centrum De Herbakker in Eeklo. Het CC wordt 30 jaar oud en daarom wordt er 30 uur lang gefeest met meer dan 30 acts. Ook de Huysmanhoeve is er aanwezig met een creatieve activiteit. 

Een tijdje geleden riep De Herbakker alle creatievelingen - liefhebbers, collectieven en verenigingen - op om samen vorm te geven aan het feestweekend. Je zal er als bezoeker tal van acts zien maar ook workshops kunnen volgen. 

Nieuw hoofd

Wij van de Huysmanhoeve gaan twee middagen lang knutselen: op zaterdag- én zondagmiddag. Jong en oud is welkom aan onze knutseltafel om een nieuw hoofd te maken voor het Herbakkersbeeld. Op voorhand inschrijven hoeft niet. Komt gewoon langs in het CC. Of je nu een kwartiertje of twee uur lang mee komt knutselen, of je iets met verf, papier-maché of ander materiaal wil werken: we laten je helemaal vrij! Er zijn enkele medewerkers van de Huysmanhoeve aanwezig om je te begeleiden. Zondagmiddag moet het nieuwe hoofd klaar zijn en huldigen we het ook meteen plechtig in. 

Timing

Je vindt ons in de foyer van de Herbakker:

  • Op zaterdag 13 januari van 13u00 tot 16u30.
  • Op zondag 14 januari van 14u00 tot 16u15. De inhuldiging van het nieuwe hoofd gebeurt tussen 15u45 en 16u15.

Terug naar boven