Appelbabbelbak van Straatambassadeurs Waterland-Oudeman groot succes

Alweer een succesvolle actie van de Straatambassadeurs. De Appelbabbelbak die samen met FERM werd georganiseerd in de kerk van Waterland-Oudeman lokte veel volk. 

Het was de bedoeling om de sfeer van vroeger op te roepen. Toen bleven mensen na de zondagse mis plakken voor een babbel met de andere kerkgangers. Sinds er geen wekelijkse misvieringen meer zijn in de kerk van Waterland-Oudeman bleven ook die babbels uit. De Straatambassadeurs hebben samen met FERM beslist om daaraan iets te doen. Zondag 4 februari was er een aperitiefconcert met daarna gratis appelgebak voor alle aanwezigen. 

Eerst was er dus een optreden van Marcel Ketels samen met muziekstudenten. Dat concert werd druk bijgewoond. En ook daarna bleven de mensen hangen voor een gezellige babbel. 

Over de Straatambassadeurs

De Appelbabbelbak is de derde actie van de Straatambassadeurs van Waterland-Oudeman. Zij zagen vorig jaar het licht na een oproep van Plattelandscentrum Meetjesland, Landelijke Gilden en Vlaamse Vereniging voor Dorpsbelangen. Er werden inwoners gezocht die zich willen inzetten als luisterend oor voor hun buren of die het zagen zitten om nieuwe activiteiten te organiseren.

Terug naar boven