Schatten van Vlieg

Maandag 01 juli 2024 - zaterdag 31 augustus 2024

Vlieg is terug op de Huysmanhoeve en heeft zijn schat goed verstopt. Dankzij allerlei opdrachten verspreid over de hele hoeve kom je stap voor stap te weten waar Vlieg de schat verborgen heeft. Spelenderwijs ontdek je zo de leukste plekjes van de Huysmanhoeve, zowel binnen als buiten. Speelkleren zijn geen overbodige luxe, want van sommige opdrachten kan je een beetje vuil worden.

Het thema dit jaar is 'Proef jij wat ik proef', een prikkelende zoektocht dus voor de smaakpapillen.

Voor wie?

We mikken met de gratis zoektocht vooral op kinderen van de lagere school. Iets jonger of ouder, is uiteraard geen probleem. Een beetje hulp van volwassenen is zeker welkom.

TIP! Heb je ook oudere kinderen? Reserveer voor hen dan een spelletje boerengolf met vriendjes (betalend). Of laat hen spelen in onze Spelenhal met volksspelen (gratis!) terwijl de kleinere broer of zus op zoek gaat naar de Schat van Vlieg.

Na je zoektocht van ruim een uur ben je welkom om iets te drinken of te eten (ijsje! taartje!) op het gezellige terras of binnen in het Streekcafé. Een eigen picknick meebrengen, mag ook. We hebben picknickbanken in de tuin staan.

Datum: Maandag 01 juli 2024 - zaterdag 31 augustus 2024 Locatie: Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve Locatie adres:

Bus 1, 9900 Eeklo

Prijs: gratis
Praktische informatie:

Op schattenjacht gaan kan van woensdag tot en met zondag (ook op feestdagen). Je haalt je gratis deelnemingsformulier af tussen 11u en 17u op het infokantoor van Toerisme Meetjesland, die gevestigd zit op de Huysmanhoeve.

Terug naar boven