Bakdagen 2025

De Huysbakkers laten de Huysmanhoeve dit jaar 7 keer in lekkere bakgeuren baden.

In de houtgestookte Bakoven achter de hoeve maken ze ambachtelijk brood. De bakkers geven met veel plezier uitleg hoe het proces verloopt om de oven warm te krijgen en brood te bakken. Op deze dagen kan je proeven hoe heerlijk knapperig het brood en andere baksels uit de houtoven zijn. Op de meeste dagen kan je brood mee naar huis nemen. Tenminste, als je dat vooraf bestelt. 

Dit zijn alle ambachtelijke bakdagen op een rij.

  • Zondag 6 april
  • Zondag 27 april
  • Zondag 25 mei (alleen demonstraties, geen verkoop)
  • Maandag 9 juni
  • Zondag 6 juli
  • Zondag 24 augustus (ook open oven: bak jouw deeg af in de houtoven. Reserveer je plaatsje via www.plattelandscentrum.be/agenda)
  • Zondag 28 september

Wil je een ambachtelijk brood, bestel dan minstens een week op voorhand. Vaak moeten we al vroeger het bordje 'uitverkocht hangen'. De bestelformulieren vind je per datum in de agenda.

Terug naar boven