Annulatie: Vollemaanlezing: Film: 'Wat hebben we verdiend vandaag?'

Woensdag 08 april 2020

Verrijk je kennis en kunde tijdens de vollemaanlezingen, een veelzijdige reeks lezingen en activiteiten georganiseerd door het Plattelandscentrum Meetjesland vzw en de Landelijke Gilden. De vollemaanlezingen 2020 belichten en verbinden de thema’s erfgoed, smaak, landbouw, natuur en platteland.

Filmmaker Brecht Vanhoenacker van Victoria Deluxe volgde anderhalf jaar lang werk en leven op zes Oost-Vlaamse landbouwbedrijven. De landbouwers vertellen in ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ over de hindernissen en vragen waar zij elke dag mee geconfronteerd worden en nemen de tijd om uit te leggen waarom ze met hart en ziel voor hun stiel gekozen hebben en blijven kiezen.  Met ‘Wat hebben we verdiend vandaag?’ wilt Victoria Deluxe een fundamentele bijdrage leveren aan de beeldvorming over de staat van de landbouw in Vlaanderen. 

Datum: Woensdag 08 april 2020 Locatie: Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve Locatie adres:

Bus 1, 9900 Eeklo

Prijs: 5 euro, inclusief drankje
Praktische informatie:

20uur

Schrijf je vooraf in via huysmanhoeve@plattelandscentrum.be of 09 327 04 47. De reservatie is definitief na betaling van 5€ per persoon op BE17 7379 9999 9921. Vergeet je naam en de vollemaanlezingen waarvoor je inschrijft niet te vermelden. In de toegangsprijs zit een drankje inbegrepen.

Terug naar boven