Seizoensopening 2020 - uitgesteld

Zondag 05 april 2020

Omwille van coronavirus is de opening van het seizoen uitgesteld. Vanaf de situatie onder controle is, bepalen we nieuwe datum.

De wintermaanden zijn voorbij en het Plattelandscentrum zet met plezier de deuren weer open. Deze eerste zondag van het toeristisch seizoen wordt een echte buitendag.

WAND-eling

Wandelen is bijna net zo effectief als fanatiek sporten. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar goede stapschoenen. Wandelinitiator Alex Van De Walle heeft, samen met het Plattelandscentrum, een wandelroute van 6,5 km uitgewerkt die op de hoeve vertrekt. Meld je aan DE WAND aan tussen 11u en 15u. Onderweg ontdek je een aantal weetjes over de Huysmanhoeve, haar omgeving en het Meetjesland. Bij terugkomst wacht er lekkers op jou! Kan je er niet bij zijn? De WAND-eling is nadien steeds beschikbaar.

DE WAND

Om 15u volgt de voorstelling van het toeristisch seizoen in het bijzijn van gedeputeerde Leentje Grillaert, met hierop volgend de officiële inhuldiging van DE WAND.

DE WAND is een creatief project, opgestart met vrijwilligers, medewerkers en architecten die actief zijn op de Huysmanhoeve. Ook jouw inbreng is noodzakelijk. Breng de blanco wand tot leven met jouw fantasierijke ideeën. Meer info vind je via huysmanhoeve@plattelandscentrum.be of www.plattelandscentrum.be

Datum: Zondag 05 april 2020 Locatie: Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve Locatie adres:

Bus 1, 9900 Eeklo

Prijs: gratis
Praktische informatie:

Start: 11u
Wandeling: 11u - 15u - deelname gratis - traktatie vanaf 12u30
Officiële inhuldiging wand: 15u - door gedeputeerde Leentje Grillaert
Einde: 18u

Terug naar boven