Seizoensopening Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve

Zondag 31 maart 2019

De wintermaanden zijn voorbij en we zetten met plezier onze deuren weer open. De afgelopen maanden hebben we niet alleen onze activiteiten uitgewerkt en ons aanbod in de cafetaria verfijnd, maar ook geïnvesteerd in creatieve projecten waaronder onze buitenbar die werd omgebouwd tot een gezellige 'Huyskamer'. Gastheer 'Reus Bernard' nodigt om 11u iedereen uit om naar de persvoorstelling te komen van de Erfgoedsprokkel rond de Huysmanhoeve in aanwezigheid van mevr. Leentje Grillaert en mevr. Annemie Charlier, gedeputeerden provincie Oost-Vlaanderen. Erfgoedsprokkel is een publicatie gemaakt door de provincie Oost-Vlaanderen en is gratis te verkrijgen in de Huysmanhoeve. Nadien trakteert Reus Bernard op lekkers.

Het wolatelier staat vandaag in de schijnwerpers en organiseert een wolcafé (van 14u tot 17u30). Allerlei soorten wolverwekende technieken worden getoond. Als je zin hebt, loop je gewoon binnen en kan je zelf aan de slag. Materiaal meebrengen hoeft niet.

Nog meer inspiratie opdoen? Neem dan zeker een kijkje in de tentoonstelling van het wolatelier en Kant-Act, die vandaag geopend wordt. De dames van Kant-Act gever er demonstraties.

Locatie:

Datum: Zondag 31 maart 2019 Locatie: Provinicaal Streekcentrum Huysmanhoeve Locatie adres:

Bus 1, 9900 Eeklo, Openingstijden: 11u – 18u.

Terug naar boven